Day: март 16, 2023

Настани

Доделување на сертификати

Доделување на сертификати на учениците и професорите од СОУ „Орде Чопела“ Прилеп, кои учествуваа во проектот „Зајакнување на меѓукултурниот дијалог како алатка за поврзување меѓу

Повеќе ...