Day: февруари 22, 2023

Настани

Посета на хемиските лаборатории при Универзитетот Гоце Делчев од Штип

Ученици од СОУ „Орде Чопела“ Прилеп, Медицински лабораториско-санитарен техничар II год и Хемиски лабораториски техничар I год, беа во посета на хемиските лаборатории при Универзитетот

Повеќе ...