Day: март 18, 2022

Настани

Средба со ученици и професори од СОУ „Орде Чопела“ како и со присутните гости (ученици и професори) од Италија и Шпанија

Денес остварив средба со ученици и професори од СОУ „Орде Чопела“ како и со присутните гости (ученици и професори) од Италија и Шпанија, во рамките

Повеќе ...