Day: јануари 20, 2022

Настани

Being a biomaker, no passports needed

Од 4 до 12 декември 2021 година учениците од СОУ „Орде Чопела“- Прилеп, Кирил Дамјаноски, Сара Ристеска, Андреа Гагалеска, Николче Димески и Филип Атанасоски под

Повеќе ...