Day: септември 19, 2021

Настани

ЗЕЛЕНА МИНИ ЕКО ФАРМА

Реализиран проектот „ЗЕЛЕНА МИНИ ЕКО ФАРМА“ – Користење на самоодржливи извори на енергија за обезбедување на благопријатни одгледувачки услови за животните во фармата во Соу

Повеќе ...