Заеднички активности со Винарија Сарика

Ученици и наставници од СОУ,,Орде Чoпелa”-Прилеп и тимот на Винарија Сарика реализираа заеднички активности од областите претприемништво, фамилијарен бизнис, лозарство, винарство, технологија и микробиологија. Учениците од поинаква перспектива ги обновија и дополнија своите знаења. Благодарност до Гоце Станоески за неговата срдечност. Винарија Сарика, продолжете со добрата работа и нижете уште многу награди! Продолжуваме со соработката…

Коментари