Посета на нашите ученици на Економскиот факултет

Посета на нашите ученици на Економскиот факултет во Прилеп на отворен ден, УКЛО И ПРИЈАТЕЛИТЕ – СОРАБОТКАТА НА ДЕЛО.

Коментари