РЕЗУЛТАТИ ОД РАСПИШАНИОТ КОНКУРС ЗА СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА ВО ПРИЛЕП, ПО ПОВОД ПАРТОНОТ НА ГРАДОТ ПРИЛЕП – “ СВ. НИКОЛА,,

ОД АКТИВНОСТИТЕ НА КЛУБОТ НА ЛИТЕРАТУРНИ ТВОРЦИ ОД ПРИЛЕП.
РЕЗУЛТАТИ ОД РАСПИШАНИОТ КОНКУРС ЗА СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА ВО ПРИЛЕП, ПО ПОВОД ПАРТОНОТ НА ГРАДОТ ПРИЛЕП – “ СВ. НИКОЛА,,
1. Прво место – Стефани Настеска , песна – Чудотворец – Ментор – Анита Бунеска
2. Второ место – Darija Pereska , песна – ,,Денот кога ќе чувствуваме со разумот , а размислуваме со срцето” – Ментор – Вељаноска Мартина
3. Трето Место – Anastasija Zlatareska , песна – ,,Љубовта, животот и простувањето” – Ментор – Вељаноска Мартина

Коментари