Енергетски-ефикасна фасада и промена на внатрешни врати

Процесот на реконструкција на Соу Орде Чопела Прилеп го завршуваме со енергетски-ефикасна фасада и промена на внатрешни врати.
Учениците ќе ја започнат новата учебна година во комлетно реновирано училиште.
Среќен нека ни е почетокот!

Коментари