Author: Jordan Cavleski

Настани

Отворена училница

СОУ „Орде Чопела“ реализира настава на отворено во деновите во кои временските услови го овозможуваат тоа. Завршен е проектот ОТВОРЕНА УЧИЛНИЦА која е лоцирана во

Повеќе ...