Day: април 13, 2023

Празникот е за сите
Настани

„Празникот е за сите“

Под мотото „Празникот е за сите“ учениците и вработените од СОУ „Орде Чопела“ – Прилеп, се вклучија во хуманитарен настан по повод Верскиот празник-Велигден !

Повеќе ...