Day: септември 23, 2020

Настани

International Day of peace

Проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција на младите во образованието изработи одлично видео на мирот по пивод Меѓународниот ден на мирот. Нашето училиште преку нашиот

Повеќе ...