Day: јуни 10, 2022

Настани

Учи паметно, работи стручно

Во рамките на кампањата „Учи паметно, работи стручно“ и Образование за вработување во Северна Македонија – E4E која ја спороведува Министерство за образование и наука со

Повеќе ...